Healthy Healing

Praktijk voor Health en Healing


In ons lichaam en geest is er balans nodig. Als er balans is dan kan dit bijdragen aan een gezond en volwaardig leven. Die balans bestaat onder andere uit allemaal stoffen zoals mineralen, vitaminen en aminozuren maar er zijn er nog veel meer.
Deze stoffen hebben elkaar nodig om alles goed te laten functioneren.
Zie deze stoffen als dominostenen, als er van een stofje te weinig of te veel is dan valt zo’n steentje uiteindelijk om en als dit niet wordt hersteld dan zal het op den duur andere steentjes meenemen en zo kan het van kwaad tot erger worden.
Met de Corpus Analyser pro kunnen we een scan maken en zien of er een disbalans is. Zodra we dit weten kunnen we gericht te werk gaan door dit aan te vullen of te verminderen zodat de steentjes weer rechtop komen te staan en er weer balans ontstaat.

De Corpus Analyser

De Corpus Analyser is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. Met deze test van enkele minuten weet hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie verbetering prioriteit heeft.  U bespaart veel tijd en geld om direct met de meest effectieve therapie voor u lichaam gericht aan de gang te gaan. 

Test de werkelijke oorzaak

Bij gezondheidsproblemen is niet altijd duidelijk waar de oorzaak ligt. De symptomen die worden waargenomen of die door een cliënt worden verteld, zijn slechts een indicatie. De oorzaak kan uit een geheel andere richting komen.

De Corpus Analysemethode is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig ook niet worden toegepast. De Corpus Analyser Pro test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld van de cliënt.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren.

Wat wordt getest?

De Corpus Analyser Pro test een groot aantal (250) parameters van lichaamsfuncties en organen, toont de afwijkingen van de norm zodat u met deze uitkomst kan analyseren wat de mogelijke oorzaak is van het symptoom.

Soms komt de uitslag overeen met de verschijnselen, soms in het geheel niet. In dat laatste geval kijkt de behandelaar naar afwijkende parameters die met het betreffende verschijnsel te maken hebben.

Dit levert een enorme tijdwinst op voor uw analyse waardoor direct de klacht met de hoogste prioriteit aangepakt kan worden.

Voor elke parameter worden de testwaarden en de normwaarden zowel grafisch als in cijfers weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten, de overschotten en de absorptiecapaciteit. Onder meer test de Corpus Analyser de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, sporenelementen, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

Na afloop ontvangt u het resultaat en een advies per mail.


 Hier vindt u een overzicht van alle geteste functies:

1. Cardio-/cerebrovasculair

2. Maagdarmstelsel 

3. Lever

4. Dikke Darm

5. Galblaas

6. Alvleesklier 

7. Nieren

8. Longen 

9. Hersenzenuwen

10. Botziekten

11. Botmineraaldichtheid

12. Reumatische botaandoening

13. Index Botgroei 

14. Bloedsuiker 

15. Spoorelementen

16. Vitaminen

17. Aminozuren

18. Co-enzymen

19. Vetzuren

20. Endocrien Systeem 

21. Immuunsysteem

22. Toxische Stoffen

23. Zware Metalen

24. Algemene Lichamelijke Toestand

25. Allergieën 

26. Adipositas

27. Huid

28. Oog

29. Collageen

30. Meridianen

31. Polsslag (Hart en Hersenen)

32. Bloedvetten

33. Gynaecologie 

34. Menstruatie cyclus

35. Borst (F)

36. Prostaat 

37. Mannelijke Seksuele Functie

38. Sperma en Zaadcellen

39. Schildklier 

40. Lichaamsfunctie Analyse

41. ADHD (Kinderen)

42. Samenvatting

 


Niet geschikt voor mensen:

- met pacemakers of een ander elektronisch apparaat in het lichaam

- onder langdurige zware medicatie

- tijdens zwangerschap