Healthy Healing

Praktijk voor Health en Healing

Reconnective Healing


Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing is een nieuwe vorm van healing, waarbij wordt gewerkt met frequenties (trillingen) die licht, energie en informatie bevatten. De balans van zowel lichaam als geest kan hierdoor worden hersteld. Het zorgt voor een terugkeer naar een optimale staat van balans. Het werkt door op je cellen, je DNA en je blauwdruk. Het is dus méér dan energie alleen; de bandbreedte is groter. Daarom spreekt men over frequenties. Er wordt dus gebruik gemaakt van nieuwe frequenties die kunnen helen op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wat doet Reconnective Healing

Het herstelt het contact met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Daarnaast zorgt het voor een diepe ontspanning.
Soms vindt heling in slechts één sessie plaats, soms duurt het wat langer voordat er een verandering te merken is.
Het kan ook zijn dat je lichamelijk geen verandering ervaart, terwijl er mentaal wel iets gebeurt:
Ons hogere zelf weet wat we nodig hebben en dit komt niet altijd overeen met wat wij denken of verwachten.

 Eric Pearl zegt hierover:

Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.

Waar komt Reconnective Healing vandaan?

Begin jaren 90 kwam Eric Pearl, een Amerikaanse chiropractor, bij toeval in aanraking met de Reconnective Healingfrequenties. Tijdens zijn gebruikelijke praktijkwerkzaamheden bleken plotselinge en onverklaarbare genezingen plaats te vinden. Een hele ontdekkingsreis rolde zich daarop voor hem uit en zijn ervaringen met deze bijzondere energie beschrijft hij in zijn humoristische en boeiende boek de Reconnectie: Heel Anderen, Heel Jezelf.

Hoe gaat een Reconnective Healingsessie in zijn werk?

Tijdens de sessie lig je met je kleren aan en je schoenen uit op een ligtafel. Je hoeft je nergens op te concentreren; gewoon je gedachten loslaten en je met je ogen dicht over geven aan de diepe ontspanning en je open stellen voor datgene wat zich aandient. Wat er gebeurt is goed voor dat moment.

Reconnective Healingsessies zijn ook mogelijk op afstand en werken net zo effectief. Een sessie op afstand duurt even lang als een sessie in de praktijk.


Wetenschappelijke onderbouwing

Inmiddels reist Eric de hele wereld over om bij anderen dit genezende vermogen te activeren zodat steeds meer mensen met de frequenties kunnen werken. Met zijn opvallende resultaten heeft hij wereldwijd de aandacht getrokken van wetenschappers, die willen onderzoeken wat er gebeurt tijdens een Reconnective Healingsessie.
Hoewel nog niet volledig verklaarbaar, is de effectiviteit van de Reconnective Healing frequenties door zowel praktijkervaringen als door onderzoek in wetenschappelijke laboratoria inmiddels duidelijk aangetoond. Er zijn o.a. metingen verricht tijdens seminars, waaruit is gebleken dat, zodra je met deze frequenties in aanraking komt, je lichaam verandert, je hersengolven veranderen, je hartgolven veranderen en je gammastralen veranderen. Bij het meten van hersengolven tijdens healingsessies bleek bijvoorbeeld dat de hersengolven vrijwel onmiddellijk het patroon van een diep meditatieve toestand laten zien, óók als de persoon in kwestie nog nooit gemediteerd had!

Voor de liefhebbers: de resultaten van de afgelopen decennia aan onderzoek zijn te lezen in het boek  ‘Science confirms Reconnective Healing‘ (ISBN 9781467948203) van Dr. Konstantin Korotkov

Organisatie

Ik ben opgeleid tot gecertificeerd Reconnective Healing Foundational Practitioner door Eric Pearl en zijn team en bevoegd om Reconnective Healingsessies te geven.

 Voor meer informatie over Reconnective Healing en De Reconnection, zie www.thereconnection.com