Healthy Healing

Praktijk voor Health en Healing


Na 4 jaar bij The Health Factory te hebben gewerkt was het begin 2021 eindelijk de tijd om mijn praktijk te starten. Behalve dat ik bij mijn werk voor The Health Factory enorm veel leuke interessante mensen heb mogen ontmoeten heb ik daar natuurlijk ook enorm veel geleerd. Nu volg ik volg de Beroepsopleiding tot Orthomoleculair Therapeut bij OPFG.

Ik ben geboren in 1977 en ben al sinds het jaar 2000 samen met mijn vriendin Ilona. Inmiddels hebben wij ook een zoon genaamd Kaj en een dochter genaamd Mila. Ilona heeft al ruim 15 jaar een eigen praktijk genaamd My-Joy. Ilona is onder andere gespecialiseerd in voetreflexologie en thaise lymphemassage.
Ik heb een passie voor gezondheid en ik heb er in het verleden zelf behoorlijk wat voor moeten doen om weer in balans te komen. Nu is het voor mij een uitdaging om andere mensen hierbij te helpen en ik krijg er dan ook veel voldoening uit als dit lukt! 
Ik doe zelf fanatiek aan crossfit en wandel graag met onze hond genaamd Mik.

Sinds 2016 ben ik al bezig met de Reconnection en Reconnective Healing en in de tussentijd heb ik ook leren magnetiseren en heb ik het eerste jaar van de cranio sacraal opleiding afgerond.